30 gratis minuten bij inschrijving, weektarief en meer vrije kilometers

30 gratis minuten bij inschrijving, weektarief en meer vrije kilometers

Gratis rijtegoed bij aanmelding

 

Onze Fetch deelauto’s zijn inmiddels al ruim 60 dagen op de weg in en buiten Amsterdam en jullie hebben al meer dan 10.000 ritten gemaakt, tot ver in Belgïe en Duitsland. Daar zijn we heel blij om en zoals dat hoort geven we, met de lente in het hoofd graag iets terug. Vanaf 14 maart krijgen nieuwe aanmelders voor hun inschrijfgeld van € 10,00 gelijk een half uur rijtegoed ter waarden van € 9,00. Da’s dan inschrijven en instappen voor een Euro, niet slecht toch. De 30 gratis minuten zijn twee maanden geldig vanaf je inschrijving. Daarna vervallen ze. Maar wie laat dat nu gebeuren?

 

 

Meer vrije kilometers

Het voelt als lente, bij vlagen of beter tussen de windvlagen door. Tijd om er eens goed op uit te trekken met de Fetch deelauto. Onze gebruikers hebben ons gevraagd of dat niet wat langer en goedkoper kon. En wie zijn wij om daar niet naar te luisteren. Allereerst hebben we het aantal gratis kilometers bij een rit verhoogd naar 250 kilometer (per rit of per dag als je rit langer dan een dag duurt). Dat was 150 kilometer. Da’s 66,67% extra voor dezelfde prijs, waar zie je dat nog.

 

Weektarief

Om een uitstapje helemaal compleet te maken hebben we het weektarief ingevoerd. Dat is € 390,00. In plaats van 7 keer het dagtarief is dat 5 keer het dagtarief voor een week. Een korting van ruim 28%. En je hoeft er helemaal niets voor te doen, wij schakelen automatisch over naar het weektarief  na 5 dagen huur en het tarief van €390,00 geldt dan voor de hele week. Laat die meivakantie nu maar komen!

 

Alle prijzen op een rijtje vind je op de site onder Prijzen.